Sanitair

Wilt u uw badkamer renoveren?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Installatiebureau Kon is een bedrijf met een ruime ervaring in het renoveren van badkamers. Uw wens is voor ons belangrijk en wij zullen u op een eerlijke manier adviseren.

Alles onder 1 dak

Van het demonteren van uw leidingwerk, sanitair en tegels tot het trekken van nieuwe leidingen, aanbrengen van inbouwkranen, wc frames, tegelen en het afmonteren van uw droom badkamer. Wij werken met bekende merken en wij bestellen sanitair alleen bij bekende partners, zodat wij u ook van dienst kunnen zijn als er bijvoorbeeld door slijtage iets kapot gaat. De merken* waar wij mee werken zorgen op dat moment voor een passende oplossing zodat reparatie mogelijk blijft.

*Wij monteren geen sanitair dat zelf is aangeschaft bij de bouwmarkt, dit om onze garantie te kunnen garanderen.

Wilt u graag een offerte voor uw droom badkamer? Neem dan KONtact (link naar contact formulier) met ons op voor een afspraak. Wij komen graag langs. Dan meten we de badkamer in en kunnen we, samen met u, uw gewenste indeling maken. Als u liever bij ons langs wilt komen, maak dan alstublieft een afspraak, zodat wij u met aandacht kunnen helpen om u te voorzien van een nieuwe badkamer.

Wilt u meer weten over toepassing in uw situatie?

Stel hieronder gerust uw vraag, we helpen u graag met een oplossing op maat die perfect aansluit op uw wensen.