Zink, koper, loodwerk

Zink, koper, loodwerk

Wij verzorgen alle soorten dakgoten, regenafvoeren, afdeklijsten en felsbanen in zink- en koperwerk. Zink en koper zijn populaire materialen vanwege de goede kwaliteit en de langere levensduur, vergeleken met die van alternatieve materialen. Daarnaast kunnen eventuele reparaties aan zink- en koperwerk vaak sneller en gemakkelijker worden uitgevoerd.

Wanneer u uw zink- of koperwerk door ons laat verzorgen, wordt de huidige situatie eerst goed opgenomen. Dat houdt in: wat is de staat van het houtwerk en de gootbeugels, hoe komen we bij de locatie, welke materialen hebben we nodig en wat is de afmeting van de goot. Daarnaast is het belangrijk dat de goot schoon blijft, zodat het regenwater goed weg kan lopen. Ook voor het schoonmaken van dakgoten  kunt u ons bellen.

Loodwerk

Installatiebureau Kon heeft veel ervaring in loodwerk. Lood wordt vooral gebruikt om vocht buiten te houden in dak- en muurconstructies. Versleten lood kan lekkage veroorzaken. Daarom is het erg belangrijk regelmatig het loodwerk te controleren en te laten repareren, renoveren of vervangen. Door de duurzaamheid van het materiaal draagt het bij aan een goed milieu en daar lood een duurzaam materiaal is heeft het weinig onderhoud nodig. Het is een zeer betrouwbaar product en heeft bovendien een lange levensduur, het wordt daarom veel gebruikt in de bouw.

Wilt u meer weten over toepassing in uw situatie?

Stel hieronder gerust uw vraag, we helpen u graag met een oplossing op maat die perfect aansluit op uw wensen.