Wij zijn ook specialist in het plaatsten van zonne panelen en zonneboilers.

Zonneboiler

Dit is een boiler die we in een gesloten ruimte kwijt moeten kunnen, deze is in verschillende liters te bestellen. Het buizen systeem waarmee de boiler verwarmd word ligt op uw dak, het kan zowel op een plat dak als een pannen dak geplaatst worden.

Zonne panelen

Zonne panelen kunnen ook op platte daken als op pannen daken geinstalleerd worden, dmv een omvormer word er energie opgewekt. Deze energie kunt u in uw woning verbuiken of terug leveren aan uw energie leverancier, voor meer info kunt u contact met ons opnemen.

Een comfortabele woon en werkomgeving is voor iedereen belangrijk. Dit word eveneens bepaald door een goed klimaat in de woon/werk ruimte.
De voorwaarden van een goed klimaat zijn het ontwerp en de uitvoering van de verwarming installatie in een ruimte, het is van belang te kijken naar de wensen van het klimaat en de ruimte. Wat is nodig om de ruimte goed te verwarmen of te koelen.

Nieuwe installatie kunnen ontworpen worden voor zowel bestaande bouw of nieuwbouw.

Nieuwe installaties kunnen ontworpen worden voor zowel bestaande bouw of nieuwbouw.
U kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvraag doen via het contactformulier,
wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
Installaties welke wij ontwerpen, aanleggen en onderhouden zijn:

  • Vloerverwarming installaties
  • Radiatoren convectoren
  • Ketel vervanging
  • Lokale verwarming zoals gaskachel / haarden
  • Wij kunnen u tevens airco installaties aanbieden

Wij hebben een showroom op onze locatie in Hardinxveld-Giessendam. In onze showroom bent u altijd welkom om te komen kijken naar onze houtkachels.

Wij hebben ook een magazijn voor aluw materialen, bent u bezig met een verbouwing en heeft u snel materialen nodig? Dan kunt u van maandag tot vrijdag terecht in ons magazijn voor uw materialen, hebben wij iets niet op voorraad dan kunnen wij het direct bestellen. De volgende ochtend voor 11.00 zijn uw materialen op te halen in het magazijn.

Wij als Installatie Bureau Kon zijn ook bevoegd en bekwaam in het plaatsen en vervangen van alle zink werken in en om het huis.

Mocht u vragen hebben over het plaatsen, repareren of vervangen van zink werken kunt u via het contact formulier een vrijblijvende offerte opvragen, wij zullen dan voor uw situatie bekijken wat noodzakelijk is en bijbehorende adviezen geven en een offerte met prijs opgave.

Wij bieden Service & Onderhoud vaan uw CV installaties, wij hebben hier contracten voor met vaste prijzen en vaste afspraken.

Bij storingen hebben wij een eigen storingsdienst, zo ziet u tijdens de storingen altijd 1 van onze eigen monteurs.

Jaarlijks onderhoud aan uw CV ketel

Ieder jaar zullen wij een afspraak met u maken om het jaarlijkse onderhoud van uw CV installatie te komen uitvoeren.
Mocht u zelf graag een afspraak willen maken dan kunnen wij deze uiteraard voor u plannen.
U kan dan bellen met het kantoor op telefoon nummer 06-23288935 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Installatiebureau Kon is uw partner voor al uw riolering werkzaamheden, of het nu aan leg op verstoppingen zijn.Wij beschikken over moderne apparatuur om verstopping te lokaliseren en krachtige ontstophogedruk unit voor doorspuiten van riool buizen.

Wij lokaliseren uw riool problemen uiteraard na overleg en kostenindicatie of offerte repareren wij uw riool en desgewenst herstellen wij uw straat en grondwerk weer naar de oorspronkelijke staat. U heeft met Installatiebureau Kon een partner voor onderzoek, reparatie en herstel.

  • Camera inspectie geeft u inzicht in het riool.
  • Oorzaak verstopping snel te vinden zonder hak en breekwerk.
  • Doorspuiten riool alle vuilresten worden verwijdert door krachtige straal, uw systeem is weer geheel gereinigd.

Neemt u voor meer informatie contact op met Installatiebureau KON

Afhankelijk van de situatie kan bepaald worden hoe uw schoorsteen het beste geveegd kan worden. Tevens bieden wij de mogelijk uw schoorsteen te inspecteren met een speciale camera.

Vegen vanaf beneden

Het is niet altijd mogelijk om een schoorsteen vanaf het dak te reinigen. Dit kan te maken hebben met de bouwkundige constructie van het schoorsteenkanaal, positie van de schoorsteen of door weersomstandig heden.Om u als klant toch van dienst te kunnen zijn is een geavanceerd systeem ontwikkeld waardoor het schoorsteen kanaal altijd gereinigd kan worden. Door middel van een wiel met reinigingsborstel welke zichzelf naar boven werkt kan de schoorsteen van beneden naar boven worden gereinigd.

Vegen vanaf het dak

Met het zogenaamde ambachtelijk schoorsteenvegen wordt er vanaf het dak van boven naar beneden gereinigd. Dit gebeurd door middel van een touw, reinigingsborstel en een gewicht. Beneden in de woonkamer wordt het roet of ander rest materiaal opgevangen. Tijdens deze veegbeurt wordt door de schoorsteenveger tevens het dak gecontroleerd hierbij wordt gekeken naar het : voegwerk, lood, kapotte dakpannen, dakgoten, etc.

Camera inspectie

Met behulp van een geavanceerd camera systeem kunnen wij in uw woning de binnenkant van het rookkanaal controleren. Op deze wijze kunnen wij ook de ventilatiekanalen controleren.Het grote voordeel van een camera-inspectie is dat er zonder hak- en breekwerk knelpunten, verstoppingen en asbest kunnen worden opgespoord.

Toilet verstoppingen, lekkende sifon of uw gehele badkamer of toilet dient gerenoveerd te worden, wij voeren als deze werkzaamheden voor u uit.
Wij kunnen zowel bij een renovatie of nieuwbouw van uw badkamer of toilet een geheel vrijblijvende offerte maken met een ontwerp om zo te kunnen zien of uw wensen en daarbij behorende budget bij elkaar past.

U kunt op basis van ontwerpen en adviezen kijken naar het juiste sanitair voor uw badkamer of toilet.

Installatie bureau Kon kan alles leveren voor een badkamers en toiletten.

© 2015 - 2018 Installatiebureau Kon - Ontworpen door CommPro Automatisering