#teamKON

Medewerker teamKON
Nick van Dongen
Junior Installateur #teamKON
Nick wist al snel: ik word installateur, techniek maakt mij blij en samenwerken geeft mij de ruimte om mij te kunnen ontwikkelen tot een technisch-installateur.
Medewerker teamKON
Berrie Visser
Magazijn-manager #teamKON
Na heel wat jaren op de vrachtwagen Europa te hebben doorgereden, is Berrie bij ons in het magazijn aan de Sluisweg beland, om zo wat meer thuis te kunnen zijn. Berrie ontvangt, assembleert en bereidt bestellingen voor de uitvoerende collega's voor. Loop gerust eens binnen bij Berrie, de koffie staat altijd klaar.
Medewerker teamKON
Rick van der Wiel
Technisch-installateur #teamKON
Rick houdt van diversiteit in zijn werkzaamheden: onderhoud, installeren, repareren, in bedrijfstellen of uit bedrijf halen behoren tot de werkzaamheden van Rick. Zelfs een verstopping van een riool aanpakken ziet de klant Rick met een lach doen; passie voor techniek van riool tot warmtepomp!
Medewerker teamKON
Rimon Salomon
Technisch-hulpmonteur #teamKON
Samenwerken is Rimon zijn kwaliteit, op die manier bereikt hij zijn doelen. Rimon heeft een passie voor koudetechnieken en heeft als doel STEK gecertificeerd monteur te worden bij #teamKON.
Medewerkers teamKON
Bas Kentie
Technisch-Installateur #teamKON
Nieuwbouw of renovatie? Dat maakt Bas niets uit, als er maar een nieuwe installatie in bedrijf gesteld kan worden voor de klant. Passie voor alle klimaat installaties binnen woning en utiliteit.
Medewerker team Kon
Wesley Werkhoven
Technische-installateur #teamKON
Warmtepompen, zonnepanelen, solarsystemen, uitbreiden van meterkasten, alles met elektra is de passie van Wesley. Je een leven lang ontwikkelen hoort bij Wesley, hij is altijd op zoek naar iets nieuws en blijft zichzelf uitdagen.
Medewerker TeamKON
Koen van der Schee
Werkvoorbereider #teamKON
Zorg dragen voor een juiste offerte, voorbereiden en plannen van de uitvoerende werkzaamheden, dit alles behoort tot Koen zijn passie binnen #teamKON.
Medewerker teamKON
Remco de Bruijn
Werkvoorbereider/ Technisch-installateur #teamKON
Ontzorgen van de klant is Remco zijn doel; vanaf het eerste contact tot aan het oplevermoment geeft Remco energie.
Medewerker installatiebureau Kon
Laurens Vink
Technisch-installateur/ Praktijkopleider #teamKON
Passie voor installeren en onderhouden van duurzame technieken, opleiden en bijdragen in de ontwikkeling van vakmensen, Laurens is van vele markten thuis.
Gert-Jan Kon
Gert-Jan Kon
Technisch Directeur #teamKON
Passie voor engineering van duurzame technieken, conceptdenker binnen #teamKON. Voor elk duurzaam probleem heeft Gert-Jan de oplossing!
Denise Geurtsen
Denise Geurtsen
Directie-assistente #teamKON
Rechterhand van de directie #teamKON. Waar nodig zet Denise zich in!
Desiree Kon-Kruisinga
Desiree Kon-Kruisinga
Algemeen Directeur #teamKON
Controller, kwaliteitsmanager en energieke motivator van #teamKON!