ServiceJaarlijks onderhoud is erg belangrijk voor uw technische installatie en noodzakelijk voor een gasverbrandingsinstallatie.

Sinds april 2023 is het verplicht om als technisch installatiebedrijf gecertificeerd te zijn en de installaties af te melden bij de certificerende instelling. Installateurs krijgen na jaren de erkenning die zij verdienen door een bewijs van vakmanschap te behalen voor het uitvoeren van werkzaamheden zoals installeren, onderhouden, repareren en in bedrijfstellen. Onze monteurs kunnen zich legitimeren middels het vakpaspoort. U kunt een gecertificeerde installateur ook vinden op https://centraalregistertechniek.nl

Door periodiek onderhoud uit te voeren worden storingen beperkt en voorkomt u ernstige slijtage aan uw installatie die ook voor gevaarlijke situaties kunnen zorgen.

Desondanks kunnen onderdelen defect raken en/of versleten zijn.

Installatiebureau Kon heeft ruime ervaring in het analyseren en verhelpen van storingen aan:

  • CV ketels (BRL6000-25)
  • Warmtepompen ( L/L, L/W)
  • Ventilatiesystemen (WTW)
  • Waterontharders
  • Thermostaten en zone regelingen
  • Airco systemen (BRL100)

Wij beschikken over een magazijn met de meest voorkomende gangbare service onderdelen (nieuw, Re-use en Re-furbished), zodat wij u snel van dienst kunnen zijn en uw storing aan de installatie zo efficiënt en effectief mogelijk kunnen verhelpen.

Storingen welke urgent zijn en niet kunnen wachten tot de volgende werkdag, lossen wij ook op buiten kantooruren. Wij zijn hiervoor 24/7 bereikbaar.

Ingeval van uitval van uw installatie tijdens extreem koude dagen beschikken wij over uitleen kachels om u een tijdelijk alternatief te kunnen bieden voor uw defecte verwarmingsbron.