CV-installatie

CV ketel geeft storing aan, geen warm water meer en radiatoren en/of vloer zijn koud, wat nu?

Een lekker warm huis of een fijne warme douche begint allemaal met een goed werkende en betrouwbare centrale verwarmingsinstallatie in uw woning.
Een centrale verwarmingsinstallatie noemen wij de cv ketel, deze is tot op heden gas gestookt.

Een cv ketel gaat gemiddeld 15 jaar mee, maar dan moet deze wel goed onderhouden zijn door een vakbekwame installateur. Het advies voor onderhoud volgens de fabrikanten is vaak één keer per jaar, bij sommige merken eens in de twee jaar.

U kunt, naast onderhoud, natuurlijk ook bij ons terecht voor een goed advies voor een nieuwe cv ketel. Onze vakmannen komen de ketel graag bij u monteren.

Hoe herken ik een vakbekwame installateur

In de media is er veel te doen over het vrijkomen van koolmonoxide wat reukloos is en bij grote hoeveelheden een gevaar is voor de mens, vanuit de hoge cijfers sterfgevallen door koolmonoxide per jaar heeft werkgevers organisatie Techniek Nederland voormalig Uneto-VNI in opdracht van de overheid een roadmap geschreven , vanuit hen en de overheid is vastgesteld dat het onderhouden van de gasgestookte installaties alleen mag gebeuren door een gecertificeerde en vakbekwame installateur volgens de BRL 6030 die nu nog in concept staat, wij hebben zitting binnen de commissie die de kwaliteit standaard vaststelt dit in samenspraak met nog 14 andere installateurs uit Nederland, de overheid en Techniek Nederland.

U mag er vanaf heden vanuit gaan dat u onderhoudende installateur hier ook de benodigde certificaten en vakbekwaamheid heeft voor het veilig en volgens de BRL 6030 en NEN normen uw onderhoud uitvoert.

Wij zijn een ISO 9001; 2005 en VCA gecertificeerd bedrijf en staan voor onze kwaliteit, mocht u ons kwaliteitsbeleid graag willen lezen dan kan u deze opvragen via info@ibkon.nl.
Wij zijn lid van Techniek Nederland ( voormalig Uneto-VNI).

Wilt u meer weten over toepassing in uw situatie?

Stel hieronder gerust uw vraag, we helpen u graag met een oplossing op maat die perfect aansluit op uw wensen.