Centrale verwarmingsinstallatie

Geen warm water of verwarming?

Een lekker warm huis of een fijne warme douche begint allemaal met een goed werkende en betrouwbare centrale verwarmingsinstallatie in uw woning.
Een centrale verwarmingsinstallatie noemen wij de cv ketel, deze is tot op heden gasgestookt, vanaf 2026 zal de hybride installatie de nieuwe norm worden binnen de woningbouw. Onze installateurs denken graag met u mee als het gaat om het verduurzamen van uw woning.

Een cv ketel gaat gemiddeld 15 jaar mee, maar dan moet deze wel goed onderhouden worden door een vakbekwame installateur. Het advies voor onderhoud volgens de fabrikanten is meestal één keer per jaar, bij sommige merken eens in de twee jaar. Wij werken volgens fabrikanten voorschriften welke geraadpleegd kunnen worden via de iPads van de installatiemonteur.

U kunt, naast onderhoud, natuurlijk ook bij ons terecht voor een goed advies voor een nieuwe cv ketel. Onze vakmannen komen de ketel graag bij u monteren.

Hoe herken ik een vakbekwame installateur?

Op 1 april 2023 is de wet ingegaan omtrent de veiligheid van gasverbrandingstoestellen: de beoordelingsrichtlijn (BRL) 6000-25. BRL 6000-25 is de richtlijn die ieder technisch installatiebedrijf moet volgen om te installeren, te onderhouden, te repareren en het in bedrijfstellen van de gasverbrandingsinstallatie om daarmee de veiligheid van de klant te kunnen waarborgen.

 

Iedere vakbekwame monteur kan zich certificeren middels een vakpaspoort app.

Aan welke BRL en Normen onze organisatie voldoet kunt u vinden op centraal register techniek.

Wij zijn een BRL 100, BRL 6000-25, ISO 9001; 2005 en VCA gecertificeerd bedrijf en staan voor onze kwaliteit, mocht u ons kwaliteitsbeleid graag willen lezen dan kunt u deze opvragen via info@ibkon.nl.
Wij zijn lid van Techniek Nederland en u kunt, vanwege dit lidmaatschap, altijd een beroep doen op de geschillencommissie van Techniek Nederland. Wij werken met de algemene voorwaarden van Techniek Nederland, welke ook terug te vinden zijn op onze website.

Wilt u meer weten over toepassing in uw situatie?

Stel hieronder gerust uw vraag, we helpen u graag met een oplossing op maat die perfect aansluit op uw wensen.