CV-installatie

CV ketel geeft storing aan, geen warm water meer en radiatoren en/of vloer zijn koud, wat nu?

Een lekker warm huis of een fijne warme douche begint allemaal met een goed werkende en betrouwbare centrale verwarmingsinstallatie in uw woning.
Een centrale verwarmingsinstallatie noemen wij de cv ketel, deze is tot op heden gas gestookt en vanaf 2026 zal de hybride installatie de nieuwe norm worden binnen de woningbouw. Onze installateurs denken graag met u mee als het gaat om verduurzamen van uw woning.

Een cv ketel gaat gemiddeld 15 jaar mee, maar dan moet deze wel goed onderhouden zijn door een vakbekwame installateur. Het advies voor onderhoud volgens de fabrikanten is vaak één keer per jaar, bij sommige merken eens in de twee jaar. Wij werken volgens fabrikanten voorschriften welke geraadpleegd kunnen worden via de iPads van de installatiemonteur.

U kunt, naast onderhoud, natuurlijk ook bij ons terecht voor een goed advies voor een nieuwe cv ketel. Onze vakmannen komen de ketel graag bij u monteren.

Hoe herken ik een vakbekwame installateur

1 april 2023 is de gasketelwet ingegaan, de beoordelingsrichtlijn (BRL) 6000-25 is de richtlijn die iedere installateur moet volgens voor het veilig onderhouden en in bedrijfstellen van de gasverbrandingsinstallatie.

Iedere vakbekwame monteur kan zich certificeren middels een vakpaspoort app.

Welke BRL en Normen onze organisatie aan voldoet kunt u vinden op centraal register techniek

Wij zijn een BRL 100, ISO 9001; 2005 en VCA gecertificeerd bedrijf en staan voor onze kwaliteit, mocht u ons kwaliteitsbeleid graag willen lezen dan kan u deze opvragen via info@ibkon.nl.
Wij zijn lid van Techniek Nederland.

Wilt u meer weten over toepassing in uw situatie?

Stel hieronder gerust uw vraag, we helpen u graag met een oplossing op maat die perfect aansluit op uw wensen.